عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از تأخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی گندم گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید هرچه سریع‌تر نرخ سال آینده را مشخص کند تا کشاورزان بتوانند برای کشت و فروش محصول خود تصمیم‌گیری کنند.

شورای قیمت گذاری تصمیمی برای تعیین نرخ گندم نگرفته؛ تاخیر به زیان کشاورزان است

اسفندیار عبداللهی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به لزوم تعیین فوری نرخ خرید تضمینی گندم گفت: در جلسات کمیسیون تأکید شد که شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی هرچه سریع‌تر تشکیل شده و نرخ گندم برای سال آینده مشخص شود تا کشاورزان از همین حالا بدانند آیا تولید برایشان مقرون‌به‌صرفه است یا خی. هرچند تا کنون تاخیر در تعیین قیمت را شاهد هستیم.

وی افزود: متأسفانه تاکنون هیچ خروجی از شورای قیمت گذاری برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم ارائه نشده است. انتظار ما از وزارت جهاد کشاورزی این است که زودتر این موضوع را تعیین تکلیف کند تا مانند سال گذشته در لحظه آخر نرخ غیر مقرون‌ به ‌صرفه اعلام نشود و کشاورزان متضرر نگردند.

عبداللهی در پایان تصریح کرد: تأکید کمیسیون کشاورزی بر این است که قیمت خرید تضمینی گندم هرچه سریع‌تر نهایی شود. در صورت عدم اقدام، کمیسیون مجدداً این موضوع را در دستور کار قرار خواهد داد تا کشاورزان بتوانند با اطمینان خاطر برای کشت و فروش محصول خود تصمیم‌گیری کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار